Holistisch Energetische Therapie

" Het werkt goed bij veel spanning/stress, te veel aan emoties, 
een te vol hoofd of bij bijvoorbeeld diverse pijnklachten. "

Waarvoor is het?

Je hebt meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. In de onzichtbare lichamen (voor de meeste mensen) zitten emoties, ook je kennis over zaken, je overtuigingen, je verdriet, nare gebeurtenissen… noem maar op. In de loop van de jaren kunnen daardoor energie blokkades ontstaan zijn. Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men zich op dat ogenblik geen raad mee weet. Omdat men vaak niet weet hoe men het moet aanpakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Men trekt op deze manier een muur op waarachter men zich kan verstoppen. Als een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van de aura, met als gevolg dat men ziek wordt. 

Wat is het?

Tijdens een consult werk ik altijd vanuit een basis. Dit is het energielichaam wat iedereen om zich heen heeft. Doormiddel van mijn hoogsensitiviteit ben ik in staat te voelen waar de eventuele verstoringen in dit energielichaam van de client zich bevinden. Door met mijn handen te magnetiseren, dus om  “zuivere”energie over te brengen kunnen deze verstoringen worden opgelost zodat de energie weer vrij kan doorstromen. Dit is een vorm van massage zonder of met subtiele aanrakingen. Het werkt goed bij veel spanning/stress, te veel aan emoties, een te vol hoofd of bij bijvoorbeeld diverse pijnklachten. Magnetiseren kan ook gezien worden als een heerlijke ontspannings-massage. Bij mijn behandeling zit je op een stoel en je hoeft je niet uit te kleden. Alleen je schoenen moeten uit. Ik raak je licht aan en probeer zo je blokkade op te sporen en vervolgens weg te halen.

Wat ervaar ik?

Je kunt warmte ervaren of een kriebelig gevoel krijgen op de plek waar ik behandel. Ik zelf ervaar het als het weer laten stromen van de levenskracht, die er altijd al geweest is, maar even vast zat.We herhalen een aantal keren de behandeling, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt. De klacht is ook niet in één dag begonnen, dus je begrijpt dat het niet in één behandeling weg is.

hout-vlinder.jpg

Kinderen

Ik begeleid graag kinderen die hoogsensitief zijn of paranormale ervaringen hebben. Kinderen van nu zijn heel gevoelig en kunnen soms dingen heel anders zien, voelen of ervaren dan hun ouders en omgeving. Vaak maakt het hen bang en onzeker of juist heel druk. Vaak willen ze deze ervaringen liever niet vertellen en zijn ze bang dat ze niet begrepen worden. Vaak zijn slaapproblemen, afwijkend gedrag en onzekerheid hiervan het gevolg. Ieder kind reageert weer anders. Ik praat erover met kinderen en geef hen adviezen hoe met deze ervaringen om te gaan en kan hen "trucjes" leren om zich af te sluiten en zichzelf te beschermen.

Kinderen met ADHD of autisme of PDDnos of andere aandoeningen zoals faalangst en schoolproblemen zijn ook heel welkom, deze kinderen kan ik met o.a. healing arts heel goed helpen

© 2018 Ajana Coaching