Access Bars®

Een Access Bars® behandeling brengt rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Doordat ik bepaalde punten op je hoofd licht aanraak, krijgt je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat jou belemmert. Je voelt je ontspannen en er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Wat is Access Consciousness Bars?

Je hebt al je ideeën, alles wat je gelooft, je gedrag, je emoties opgeslagen zoals je denkt dat het hoort.

Voel je je moe van alles? Doet je lichaam pijn? Is je leven stressvol? Voel je je gedeprimeerd? Wie ben jij? Iemand die zich laat vormen door zijn omgeving of wil jij jezelf zijn? Als je alleen maar doet wat een ander van je wilt, word je diep ongelukkig.

De Bars is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het licht aanraken van 32 punten op het hoofd los je beperkingen in bepaalde gebieden van je leven op. Het defragmenteert en her programmeert als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt. Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven! Geblokkeerde energie wordt losgelaten. Vergelijk het met het opschonen van je computer.

Wil je lekker ontspannen? Alles wordt mogelijk als je kiest voor jezelf. Als je meer bewustzijn wilt hebben, open je de deur tot heling. Wat zou er gebeuren als je de deur opent? Als je de Bars laat lopen verandert letterlijk de waarschijnlijkheid van mogelijkheden in de toekomst. Geef jezelf de ruimte om jouw pad te lopen. Als jij jezelf leuk gaat vinden en zelfvertrouwen krijgt, ziet je omgeving dat en verandert je omgeving met je mee. Jij wordt een inspiratie voor anderen. Jij bent nodig voor de wereld. Jij weet dingen die anderen niet weten.

Je ervaart na de Access Bars positieve veranderingen in je leven zoals stressvermindering. En je kan makkelijker bepaalde zaken in je leven loslaten. Je krijgt meer plezier in alles wat je doet. Je bent meer aanwezig in het Hier en Nu. Je hebt een lichamelijk beter gevoel. Een groter intuïtie gevoel. Je angsten worden minder of verdwijnen voorgoed. Psychische en lichamelijke pijn wordt geheeld.

Geef jezelf toestemming om alles met gemak te ontvangen en geniet ervan!

flow.jpg
access-bars.jpg