Holistisch Energetische Therapie

" Het werkt goed bij veel spanning/stress, te veel aan emoties, 
een te vol hoofd of bij bijvoorbeeld diverse pijnklachten. "

Waarvoor is het?

Je hebt meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. In de onzichtbare lichamen (voor de meeste mensen) zitten emoties, ook je kennis over zaken, je overtuigingen, je verdriet, nare gebeurtenissen… noem maar op. In de loop van de jaren kunnen daardoor energie blokkades ontstaan zijn. Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men zich op dat ogenblik geen raad mee weet. Omdat je vaak niet weet hoe je het aan moet pakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Je trekt op deze manier een muur op waarachter je je kan verstoppen. Als een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van je aura, met als gevolg dat je ziek wordt of dat je lichaam andere klachten aangeeft.

Wat is het?

Tijdens een consult werk ik altijd vanuit een basis. Dit is het energielichaam wat iedereen om zich heen heeft. Doormiddel van mijn hoogsensitiviteit ben ik in staat te voelen waar de eventuele verstoringen in het energielichaam jou zich bevinden. Door met mijn handen te magnetiseren, dus om “zuivere” energie over te brengen kunnen deze verstoringen worden opgelost zodat de energie weer vrij kan doorstromen. Dit is een vorm van massage zonder of met subtiele aanrakingen. Het werkt goed bij veel spanning/stress, te veel aan emoties, een te vol hoofd of bij bijvoorbeeld diverse pijnklachten. Magnetiseren kan ook gezien worden als een heerlijke ontspannings-massage.

Ik geef de behandeling intuitief en laat me leiden door mijn gevoel. Ook werk ik vanuit het zelfhelend vermogen van jou, wat aangesproken wordt tijdens de behandeling. Zo begeleidt ik je bij het helen van jezelf en leer je ook technieken om dit thuis ook te kunnen toepassen.

Wat ervaar ik?

Je kunt warmte ervaren of een kriebelig gevoel krijgen op de plek waar ik behandel. Ik zelf ervaar het als het weer laten stromen van de levenskracht, die er altijd al geweest is, maar even vast zat.We herhalen een aantal keren de behandeling, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt.

hout-vlinder.jpg

Kinderen

Ik begeleid graag ouders van kinderen die hoogsensitief zijn of paranormale ervaringen hebben. Kinderen van nu zijn heel gevoelig en kunnen soms dingen heel anders zien, voelen of ervaren dan hun ouders en omgeving. Vaak maakt het hen bang en onzeker of juist heel druk. Vaak willen ze deze ervaringen liever niet vertellen en zijn ze bang dat ze niet begrepen worden. Vaak zijn slaapproblemen, afwijkend gedrag en onzekerheid hiervan het gevolg. Ieder kind reageert weer anders. Ik praat erover met de ouders of kinderen en geef hen adviezen hoe met deze ervaringen om te gaan en kan hen "trucjes" leren om zich af te sluiten en zichzelf te beschermen.