Welkom bij praktijk Ajana

Mijn naam is Jannie de Vries en ik woon met mijn man en 2 zonen in Marrum. 
Geboren als hoog sensitief kind ben ik me al jong gaan interesseren voor andere mensen en hoe mensen met elkaar omgaan. Als kind voelde ik me anders dan andere kinderen, ik was al vroeg volwassen, redde me snel met alles en wilde iedereen helpen en vond dat iedereen gelijkwaardig was, en had moeite met onrecht en doorzag dingen die niet klopten. 

Na een zoektocht van wat ik wilde doen, ben ik uiteindelijk op de HBO-V beland, hierin kon ik mijn kwaliteiten en "helpers" vaardigheden goed kwijt. Al snel nadat ik op de longafdeling ging werken ben ik me verder gaan ontwikkelen op het gebied van coaching, healing en bewustwording. Dit heeft me zoveel gebracht en daarom ben ik in 2014 mijn praktijk ajana coaching gestart, zodat ik ook anderen kan begeleiden in hun bewustwordingsprocessen. Dit doe ik in 1 op1 sessies, maar ook via trainingen met verschillende thema’s en energetisch werk.

De laatste jaren is mijn wens ontstaan om iets te gaan doen met de vrouwelijke energie, zoals vrouwen cirkels geven en hier cursussen over geven in mijn praktijk. Dit thema kwam afgelopen jaren steeds op mijn pad. Dit is momenteel ook een collectief thema. We leven nu in een tijd met veel veranderingen. Een tijd waarin veel aan het licht komt, geheeld en getransformeerd mag worden. We worden meer bewust van onszelf en maken andere keuzes, vanuit verbinding, zachtheid en liefde. Dit is de vrouwelijke energie. De mannelijke energie heeft jaren de overhand gehad, nu is het tijd voor balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. 

Dit is mijn missie: vrouwen begeleiden in het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. Dan ben je meer aanwezig in je lichaam, in het hier en nu, op je gemak met jezelf, gegrond en stralend. En komt er een oerkracht vrij die je verbindt met je essentie. En dit stroomt in alles wat je doet. Je verandert niet alleen jezelf maar ook de wereld om je heen!

Wees een licht voor de wereld!

“shine your light”

 

Contactgegevens

Ringweg 94
9073HJ Marrum
tel: 06 1288 0471
e-mail: info@ajanacoaching.nlOntvouwen

Ik nodig je uit om je open te stellen
verstop jezelf niet langer
sta maar toe dat jou schoonheid, 
jou zachtheid,
jou kracht zich mag ontvouwen.
Je tijd is nu gekomen
je kunt jezelf nu openen
durf maar
bloei maar
groei maar
geniet en ontdek
en besef dat het universum je aanmoedigt en je draagt
het is jou tijd om te bloeien zonder angst, zonder voorwaarden
Vanuit liefde voor jezelf


(bewerkt uit  kaartendeck van Gerda Duin)
Jannie1.JPG
Image
stoelen-plant.jpg

Betekenis Ajana

Ajana is het derde oog chakra. Dit chakra staat voor waarnemen, inzicht, visualisatie en helderziendheid. Het staat voor de opening van de poorten naar intuïtieve kennis. 

Ajana staat voor inzicht. Het woord zegt het al: inzicht oftewel naar binnen zien. Dit klinkt ongrijpbaar, maar ieder van ons heeft hier ervaring mee. Het lampje gaat branden. Het muntje gaat vallen. Een ingeving maakt zich kenbaar. En je intuïtie is eerlijk, zuiver. Zij zal je nooit onder valse voorwendsels op een dwaalspoor brengen. Ajana, je derde oog, kan je laten zien wat er in je zit.

Dit voelde ik als kind ook, toen begreep ik nog niet precies wat er gebeurde, maar nu ik er op terug kijk, realiseer ik me dat ik toen al zo verbonden was met het onzichtbare en mijn intuitie. 

 

Gevolgde Opleidingen/cursussen

  • Mind body coaching 2 jaar( acupressuur, chakra balancing techniek, coaching)
  • Reiki 1 en 2
  • Healing arts opleiding
  • Merkivah (energetische therapie/ hersenhealing)
  • Mindfulness trainingen
  • Access consciousness
  • Art of Feminine Prescence
  • Astrologie