Welkom bij praktijk Ajana

Mijn naam is Jannie de Vries en ik ben sinds 2004 therapeut in het veld van de natuurlijke geneeswijzen. Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik me volledig gaan richten op het ouderschap en heb de praktijk op een laag pitje gezet. Ondertussen bleef ik wel diverse  (spirituele) opleidingen volgen en door de mooie ervaringen in dit vak, een vak dat mij inspireert, fascineert en energie geeft, was in 2015 de tijd daar om mijn praktijk weer te herstarten als Ajana coaching.

In mijn praktijk kun je terecht voor mindfulness, meditatie, healing en coaching.

Adres

Ringweg 94
9073 HJ
Marrum

Contactgegevens

Ik ben telefonisch te bereiken op het volgende nummer

06 1288 0471

Of via e-mail: info@ajanacoaching.nl


Alles mag er zijn
niets is goed of fout
alles brengt je iets.
De weg naar jou hart bewandel je zelf,
ik begeleid jou hierin vanuit mijn hart...
Jannie1.JPG
stoelen-plant.jpg

Betekenis Ajana

Ajana is het derde oog chakra. Dit chakra staat voor waarnemen, inzicht, visualisatie en helderziendheid. Het staat voor de opening van de poorten naar intuïtieve kennis.

Ajana staat voor inzicht. Het woord zegt het al: inzicht oftewel naar binnen zien. Dit klinkt ongrijpbaar, maar ieder van ons heeft hier ervaring mee. Het lampje gaat branden. Het muntje gaat vallen. Een ingeving maakt zich kenbaar. Dit is niet zozeer het begrijpen, het is hetgeen je niet kunt bereiken via redeneren en zich toch manifesteert als 'zo moet het zijn'. Intuïtie is hiervan een sterke voedingsbodem. En je intuïtie is eerlijk, zuiver. Zij zal je nooit onder valse voorwendsels op een dwaalspoor brengen. Ajana, je derde oog, kan je laten zien wat er in je zit.

 

Gevolgde Opleidingen/cursussen

  • Mind body coaching 2 jaar( acupressuur, chakra balancing techniek, coaching)
  • Reiki 1 en 2
  • Healing arts opleiding
  • Merkivah (energetische therapie/ hersenhealing)
  • Mindfulness trainingen
  • Access consciousness
  • Art of Feminine Prescence
  • Astrologie
© 2018 Ajana Coaching