Leef vanuit jouw flow

Om je te herinneren hoe je je zelf 
in balans houdt,
je eigen stroom/intuïtie te volgen
en te leven vanuit de wet van aantrekking

Leef vanuit jouw flow

‘Leef vanuit jouw FLOW’: om je te herinneren hoe je je zelf in balans houdt, je eigen stroom/intuïtie te volgen en te leven vanuit de wet van aantrekking.

Het is niet jouw rol om anderen gelukkig te maken. Het is jouw rol om jezelf in balans te houden. Door te volgen wat fijner voelt. Sinds onze geboorte hebben we geleerd om naar anderen te kijken om te zien of wat we deden goed was of niet. Die tijd is voorbij. Nu is het tijd om onszelf te herinneren hoe we onszelf in balans kunnen houden.

De gedachten die we denken bepalen hoe we ons voelen. Ze brengen ons uit balans of in balans. Toch zijn alle gedachten waardevol en hoeven we geen enkele gedachte te elimineren. Ze mogen er allemaal zijn. Het is alleen aan ons om te kijken bij welke gedachten we langer stil willen blijven staan en bij welke niet. Door aandacht te geven aan wat beter voelt – qua gedachten, uitspraken en acties – ontwikkelen we vanzelf nieuwe verhalen over alles wat er voor ons toe doet.

En wat er voor jou toe doet, dat is het ENIGE wat er toe doet!

Tijdens deze cursus help ik je je bewust te worden van je gedachten, je overtuigingen en je te herinneren wie je werkelijk bent. Je leert hoe je weer in contact komt met je intuïtie, te leven in overgave, te genieten, go with the flow…

In deze cursus komen verschillende aspecten naar voren: Het is een cursus gebaseerd op mindfulness, energetische therapie, maar ook op de wet van aantrekking (abraham hicks).

Het is een intensieve cursus, waarin je ook opdrachten krijgt voor thuis met oa meditatie oefeningen, je wordt je bewust van je gedachtes en je leert hoe je je intuitie kan volgen, en je gaat ontdekken wat je verlangens zijn, wat je levenspad/ missie is...

De bijeenkomsten bestaan uit veel praktische oefeningen: je leert je goed te gronden, we doen diverse meditaties, en je leert het voelen van je eigen energie en van anderen en nog veel meer...Wet van de aantrekking

Als je meer wilt genieten in je leven en dus ook meer geluk, positieve dingen in je leven wilt gaan aantrekken, dan kan ook jij bewust gebruik gaan maken van de wet van aantrekkingskracht. Dit is, net als de wet van zwaartekracht, een universele natuurwet die altijd van toepassing is. De wet van zwaartekracht zal ook altijd werken. Als je ergens vanaf springt zal je gegarandeerd omlaag vallen. De wet van aantrekkingskracht werkt ook altijd en zal altijd antwoorden op wat jij uitzendt. Als je positiviteit uitzendt, dan krijg je ook positiviteit terug.

Ben je er dus bewust van wat je uitzendt.

De wet van aantrekkingskracht kun je eenvoudig uitleggen als; gelijke trekt gelijke aan. Wat je geeft, krijg je terug. Wat je uitzendt komt vroeger of later bij je terug. De wet van aantrekkingskracht houdt dus in dat jij niet door omstandigheden geleefd wordt, maar dat jij zelf de creator van jouw leven bent in dat wat jij uitzendt en dus ook aantrekt in jouw leven.

Hoe werkt de wet van aantrekkingskracht?

De reguliere wetenschap gaat uit van materie en kleine bouwsteentjes. Dit kan echter niet alles verklaren. Ook de wet van aantrekkingskracht niet. Als materie onder een microscoop bekeken wordt dan komen de wetenschappers niet uit op een bouwsteentje, maar op eigenlijk heel veel ‘leegte’. Zo bestaat een molecuul uit een hele kleine kern met daarom heen bewegende elektronen en bestaat deze eigenlijk voor meer dan 99,9% uit niet-materie. En als je nog kleiner gaat kijken door ook de kern weer op te delen, kom je steeds weer op hetzelfde uit. De wetenschappelijke benadering van de kwantum fysica kijkt op dit vlak anders naar onze verschijnselen en ziet energie als basis van alles. Deze benadering geeft een meer heldere en logische verklaring voor veel verschijnselen, waaronder ook de wet van aantrekkingskracht.

Alles is dus eigenlijk opgebouwd uit energie, jij, ik, een stoel, alles op de wereld. En alle energie heeft een trillingsfrequentie. Negatieve energie heeft hierbij een lagere trillingsfrequentie dan positieve energie. De wet van aantrekkingskracht zorgt ervoor dat elke energie een gelijke vorm van energie aantrekt. En zo is te verklaren dat je mensen en gebeurtenissen van dezelfde trillingsfrequentie tegenkomt in je leven. Je kunt het zien als een radio. Als je de radio op frequentie 90.9 instelt, dan ontvang je alleen wat op die frequentie wordt uitgezonden en niet dat van alle andere frequenties. Zo geldt dat ook voor de wet van aantrekkingskracht, je ontvangt de frequentie waarop je afstemt. Dus wanneer je iemand helpt met verhuizen, dan zend je positieve energie uit en deze hulp zal een keer in je leven terugkomen. Net zoals het compliment dat je aan de ander geeft, dit uiteindelijk weer een keer bij je terugkomt, misschien zelfs direct. Scheld je een ander echter uit, dan zal ook deze energie een keer bij je terugkomen.

Alles wat je de wereld in zendt, komt een keer bij je terug.

Als je je bewust bent van de wet van aantrekkingskracht, dan heb je invloed op je leven en kun je verantwoordelijkheid voor jouw leven nemen.
Aan jou dus de keus bij alles wat er gebeurt; kies je voor een positief leven of voor een negatief leven? Neem vanaf nu de verantwoordelijkheid voor je leven en ga ervan genieten. 

 

Wie wil je zijn?

Hoe wil je leven?

Wat wil je creëren?

 

Mediteren

Meditatie heeft effect op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Door ademhaling ontspanningsoefeningen komen je lijf én je gedachten tot rust! Bij meditatie leer je je gevoelens en gedachten te observeren en te accepteren. Er komt balans in denken en gevoel, wat een verhoogde staat van bewustzijn met zich mee brengt. Persoonlijk geluk en innerlijke rust hangen niet meer af van materiële zaken of van wat anderen van je vinden maar van gewoon jezelf ZIJN!

Wat is helende meditatie

Alles is energie, je fysieke lichaam, je energetische lichamen, je gedachten, je woorden, je ervaringen....alles is energie wat continue in beweging is. Je fysieke lichaam trilt anders dan je energetische lichaam. Sommige mensen zien het energetische lichaam sommige zien alleen het fysieke lichaam. 

Met een helende meditatie sporen we een blokkerende energie op en laten we het verdwijnen net zoals het gekomen is. Een ervaring komt.... een ervaring gaat.... Het kan van alles zijn, een angst, een boosheid, een overtuiging....van alles. 

Energie zien en voelen is het mooiste wat er is! Je hebt energie wat gezond, vreugdevol en licht trilt en energie dat zwaar, negatief en ziek trilt, meer is het eigenlijk niet. Daarom gebruiken we ook bij deze helende meditatie de kracht van de gedachte. Belangrijk om over na te denken... hoe wil je het wel, in plaats van hoe wil je het niet. 

Ik sta zelf iedere keer ook weer perplex hoe helende meditaties werken. En door de ervaringen van de cliënten en mijn eigen ervaring weet ik dat het krachtig werkt.

Hoe?

Tijdens deze meditaties laat ik mij leiden door mijn intuïtie. Het zijn meditaties waarin je zelf leert met je eigen energie te werken, te voelen, te helen en te spelen. Zodat ook jouw intuïtieve ontwikkeling meer geactiveerd wordt. De tijd is voorbij dat een therapeut jou beter maakt. Het is de tijd om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je eigen werkelijkheid te creëren. Maak contact met je Hart om jezelf te helen en volledig te zijn in de 5e dimensie.

Deze meditaties zijn opgebouwd vanuit de nieuwe energie en behandeld;
  • leven vanuit je hart en de universele liefde
  • voelen van blokkerende energie en hoe dit weer te laten stromen
  • bewustworden van je gedachten en overtuigingen
  • leren het zelf te doen
Het is ook mogelijk om dit in een 1 op 1 sessie toe te passen.